DESIGNER SØGES TIL PEPPERCORN

 

Vil du med på rejsen, sammen med ambitiøse kolleger i en modevirksomhed i kraftig vækst? Vil du ind i et hus, hvor dine kreative og innovative kompetencer som designer vil blive værdsat? Og kan du bidrage til fortsat vækst og succes?

Så er det netop DIG vi søger!

Du kommer til at arbejde i en modevirksomhed i rivende udvikling og med store ambitioner. Vi har stort fokus på at skabe et positivt arbejdsmiljø med stærke værdier og med en høj grad af frihed, ansvar og arbejdsglæde. Du vil indgå i virksomhedens design team med passionerede kolleger, der alle arbejder mod fælles mål men hver især har selvstændige ansvarsområder.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER
  • At skabe kollektioner kendetegnet af innovativt design, højt kvalitetsniveau, høj detaljegrad samt optimale pasforme.
  • At skabe en rød tråd samt et klart budskab i kollektionerne
  • At sikre forståelige og detaljerede style overviews /skitser (set-up) til vores leverandører
  • Udarbejdelse af trend materiale ifm. kollektionerne samt at kommunikere trendbudskaberne videre til samarbejdspartnere/salgs teamet.

Du er kreativ, passioneret og altid opdateret på nye trends. Du forstår spændet mellem at skabe og fastholde et stærkt DNA samtidig med et kommercielt fokus i kollektionerne.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER
  • Du har en relevant designuddannelse
  • Du arbejder fortroligt og hurtigt med illustrator og photoshop
  • Du taler og skriver engelsk på højt niveau.
  • Min. 2-3 års erfaring fra en lignende stilling, men ikke et krav.
  • Indgående kendskab til modebranchen, som du har tilegnet dig gennem erfaring, passion og udpræget interesse for mode generelt.

Du vil indgå i et dynamisk team med højt tempo, mange bolde i luften og mange deadlines, så du skal være en type, der får energi af at have en travl hverdag.

TILTRÆDELSE
Stillingen er en fuldtidsstilling med base i Ikast. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn aftales individuelt på et niveau matchende dine kvalifikationer. Ansøgning og CV fremsendes senest mandag d. 1. Juni 2023 til chalotte@redefinedfashion.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Chalotte Kjær Bruun på mail: chalotte@redefinedfashion.dk.

 

  

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 5 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, Beyond Now og White And More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands er Female Power, Redefined Fashion & Attention, som gennemsyrer alt, hvad vi laver. Hele vores fundament er bygget på, – og af female power. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet.

Pre-loader