DESIRES søger Designer til barselsvikariat

 

Til DESIRES søger vi en designer til et barselsvikariat med snarest muligt tiltrædelse.

Vil du med på rejsen, sammen med ambitiøse kolleger i et tekstilhus i kraftig vækst? Vil du ind i et hus, hvor dine kompetencer som designer med struktur og overblik vil blive værdsat? Og kan du bidrage til fortsat vækst og succes? Så er det netop DIG vi søger!

Du får
En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med fokus på glæde, frihed, ansvar og stærke værdier. Du får stor indflydelse på din hverdag og du vil fra sart få selvstændige opgaver i design teamet. Vi har fokus på relevant oplæring og løbende sparring, hvor du dagligt får personlige og faglige udfordringer.

Jobbet
Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Trendresearch, samt opsætning af trend- og farveoplæg
  • Kollektionsopbygning
  • Udarbejde arbejdstegninger
  • Forberede kollektioner til foto og opsætning af salgsmateriale
  • Løbende dialog med leverandører


Din profil
Vi forestiller os, at du har en design uddannelse, minimum 2 års erfaring og at du er fortrolig med Illustrator og Photoshop. Du er passioneret omkring dir arbejde, samtidig med at du forstår at arbejde struktureret i en kreativ og til tider hektisk hverdag. Du skal kunne lide at tingene går stærkt, men du går aldrig på kompromis med kvaliteten. Som person er du kreativ, udadvendt, og altid opdateret på nye trends.

Tiltrædelse
Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn aftales individuelt på et niveau matchende dine kvalifikationer. Ansøgning og CV fremsendes senest tirsdag d. 25. august 2020 til aase@redefinedfashion.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Åse Wasbrekke på telefon 30 33 93 07.

 

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion er moderselskabet for 6 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, Friendtex, ONCE og White And More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands er Female Power, Redefined Fashion & Attention, som gennemsyrer alt, hvad vi laver. Hele vores fundament er bygget på, – og af female power. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet. Vores kunder og fans er vores forretning. Derfor får de altid vores fulde opmærksomhed.

Vi tror på tætte og langvarige relationer og er altid nærværende. Vi er drevet af at redefinere, og elsker at vende tingene på hovedet for at se, om vi kan ændre en process, et design eller en relation til det bedre. Vi er nysgerrige, handlekraftige og passionerede. Vi gør det for vores egen skyld og for at udvikle os som brand. Derved styrker vi os selv, hinanden og vores brand.  Hovedkontoret ligger i tekstilhovedstaden Ikast, Midtjylland.

 

Pre-loader