E-COMMERCE AND ONLINE CONTENT SPECIALIST

 

Elsker du mode og har en passion for at kommunikere gennem kreativt indhold og sociale medier? Formår du at forene dine kreative evner med en struktureret tilgang til opgaverne. Så er det netop DIG vi søger!

Hos Redefined Fashion arbejder vi med tre spændende brands: Minus, Peppercorn, og Desires. Vi har store ambitioner og lægger vægt på et positivt arbejdsmiljø med stærke værdier. Her får du stor frihed, ansvar og arbejdsglæde. Du vil blive en del af vores dynamiske marketingteam og arbejde i et inspirerende miljø fyldt med passionerede kolleger, der alle arbejder mod fælles mål og har selvstændige ansvarsområder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:
- Planlægning, koordinering og deltagelse i fotoskydninger.
- Udarbejdelse af alle former for ”content” til samtlige platforme
- Vedligeholdelse og udvikling af indhold på markedspladser som Zalando og Amazon.
- Administration og optimering af vores webshops (Shopify).
- Diverse ad hoc-opgaver.

Din profil:
Vi søger en person, der tør tage ansvar for at styrke og optimere vores markedspladsplatforme med nyt, kreativt og æstetisk indhold. Du vil vedligeholde vores online tilstedeværelse og være primus motor på fotoskydninger. I tæt samarbejde med vores marketingteam vil du få ansvaret for at planlægge og udvikle indhold til alt vores visuelle materiale. Du vil vælge billeder, styre styling og sørge for, at deadlines overholdes. Derudover vil du være ansvarlig for at uploade og vedligeholde indhold på vores markedspladser og CMS-systemer. Det er vigtigt, at du både er struktureret og kreativ.


Krav til stillingen:
- Øje for æstetisk udtryk samt et kommercielt og kreativt mindset.
- Erfaring fra en lignende stilling.
- Erfaring med Shopify, CMS-systemer og Adobe Photoshop, InDesign er en fordel.
- Struktureret og evner at udarbejde en ”plan-of-action”.
Du tilbydes:
- En spændende fast stilling med internationalt ansvar og gode udviklingsmuligheder.
- At blive en del af en ambitiøs, vækstorienteret og international virksomhed med et globalt perspektiv.
- Et inspirerende arbejdsmiljø med fokus på innovation og bæredygtighed.


Praktisk information:

Stillingen har base i Ikast og tiltrædes snarest muligt. Der er mulighed for en fast ugentlig hjemmearbejdsdag samt at blive en del af vores kantineordning.
Du skal sende din ansøgning, CV, portfolio og eventuelle anbefalinger snarest muligt til chalotte@redefinedfashion.dk. Husk at skrive ”ANSØGNING E-commerce and online content specialist” i emnefeltet.
Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Chalotte Kjær Bruun på mail: chalotte@redefinedfashion.dk.
 

  

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES og Peppercorn. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet.

Pre-loader