Redefined Fashion søger elev til marketing

 

Brænder du for marketing, branding og effektiv kommunikation, og motiveres du af nye udfordringer og ansvar? Vi er på udkig efter en elev til vores voksende marketingteam.

Vi søger en struktureret, energisk og kompetent elev, der kan jonglere mange bolde i luften på én gang. Som marketingelev hos os får du en udfordrende, lærerig og spændende elevplads med mange varierende arbejdsopgaver indenfor stort set alle marketing og branding discipliner.
Du får et godt kendskab til samspillet på tværs af afdelinger i en mellemstor modevirksomhed og kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger i Redefined Fashion organisationen.
Efter oplæring får du dine egne ansvarsområder, hvor du bl.a. kommer til at arbejde med SoMe, influencermarketing, administrative- og grafiske opgaver. Det er vigtigt, at du er nysgerrig på at lære nye ting, er løsningsorienteret og en selvstarter.


Arbejdsopgaver du vil blive oplært i:

 • Vedligeholdelse af SoMe profiler
 • Grafiske opgaver
 • Udarbejdelse af salgsmaterialer til B2B kunder
 • Kontakt med influencers og koordinering af forsendelser til disse
 • Skrive produkttekster til husets forskellige brands
 • Diverse ad hoc-opgaver og administrativ support til dine kollegaer i afdelingen


  Personlige egenskaber
  Du vil have en bred kontaktflade til mange afdelinger i virksomheden, derfor må du som person være udadvendt og have en god energi. Vi forventer, at du er ærlig, ansvarsfuld, selvstændig og serviceminded. Du sætter en ære i struktur og i at færdiggøre dine opgaver med højt kvalitetsniveau. Det vil være en stor fordel, hvis du er kreativt anlagt og har æstetik sans.

  Kvalifikationer
  Du har bestået HHX + 5 ugers grundforløb til handelsuddannelsen, eller EUX og har lyst til at varetage varierende administrative opgaver inden for marketing. Du behersker engelsk på skriftligt højt niveau. Det er en fordel hvis du har et godt kendskab til Adobe pakken – herunder især InDesign og Photoshop.

  Vi tilbyder
  En alsidig uddannelse i en dynamisk vækstvirksomhed med en uformel organisation, hvor der er mulighed for at afprøve mange forskellige discipliner indenfor marketing.

  Ansøgning
  Du skal sende din ansøgning, dit CV, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger senest d.12. juli til irena@redefinedfashion.dk . Skriv ”marketingelev” i emnefeltet.
  Vi kalder løbende kandidater til samtale, men forventer uddannelsesstart ca. 1. august 2021.

  Arbejdssted:
  Nygade 111, 7430 Ikast.

  Opfylder du de nævnte krav, og har du lyst til at være en del af et lille dynamisk team, så er der plads til dig på vores hold. Vi er på udkig efter talenter, der kan vokse sammen med os!

   

  Om Redefined Fashion

  Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 6 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, Friendtex, ONCE og White And More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet. 

  Pre-loader