Indkøbsassistent søges

 

Er du ambitiøs og er godt købmandskab en selvfølge? Motiveres du af at arbejde i et lille team af passionerede kollegaer, der forstår at omsætte nye ideer til kommercielle produkter?

Vi søger en engageret, struktureret og effektiv indkøbsassistent med forretningssans, og som motiveres af at blive involveret i hele indkøbsprocessen fra igangsættelse af en style til den leveres hos vores kunder.


Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Godkendelse af farver og kvaliteter
  • Daglig kontakt og dialog med vores leverandører i både Europa og Asien
  • Ordreplacering
  • Opfølgning på leveringer, produktion og afskibning
  • Kvalitetssikring
  • Sparring med salgsteam og agenterDin profil:

Som indkøbsassistent er du struktureret og kan holde overblik – også i travle perioder. Du brænder for godt købmandskab, og du kan holde mange bolde i luften samtidigt. Derudover er du talstærk og kan skabe stærke relationer til vores leverandører og forstår vigtigheden af nærhed.
Du drives af ansvar og tager gerne en udfordring op, hvor du kan udvikle dig – både personligt og professionelt. Du er en holdspiller, der elsker at lykkes i samlet flok. Socialt bliver du en del af en afdeling med god energi, højt humør, holdånd og masser af positivitet.


Krav til stillingen:

  • Indkøbsuddannelse er en klar fordel
  • Erfaring med indkøb og produktionsopfølgning af tekstiler er et kravStillingen har base i Ikast og tiltrædes snarest muligt.
Du skal sende din ansøgning, dit CV, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger senest 18/4- 2022 til rikke@redefinedfashion.dk. Husk at skrive ”indkøbsassistent” i emnefeltet.
Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rikke Abild på mail: rikke@redefinedfashion.dk.

 

 

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 7 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, Beyond Now, Friendtex, ONCE og White And More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet. 

Pre-loader