Lagermedarbejdere søges


Har du lyst til at arbejde på et lager, hvor der altid er højt tempo og højt humør? - Og er du ikke bange for at tage fat? - Så er det måske lige dig vi søger.

Redefined Fashion er et modehus med 7 stærke brands indenfor tøj til kvinder: Minus, Peppercorn, Desires, White And More, BEYOND NOW, Friendtex og ONCE og vi søger lige nu 2 nye M/K lager medarbejdere på fuld tid.  

 

VI TILBYDER:

 • En spændende arbejdsplads med både faglig og personlig udvikling og en arbejdsplads, som er båret af sunde værdier.
 • Fantastisk kantineordning med frugt om formiddagen, lækker frokost og morgenmad om fredagen. 
 • Sundhedsforsikring
 • Pensionsordning
 • Attraktive personalerabatter på huset 7 modebrands

   

  Du vil indgå i et voksende team af passionerede kolleger, som fokuserer på at sikre et optimalt vareflow på vegne af alle husets brands i tæt samarbejde med indkøb og logistik afdelingerne. Du refererer til virksomhedens lagerchef.

   

  KVALITIKATIONER

  Som person er du struktureret, pligtopfyldende og deltager proaktivt og med højt initiativ niveau i opgaveløsningen. Derudover er du mødestabil og arbejdsom og du udfører dine opgaver med gå-på-mod og teamspirit.

  Du er over 18 år og har kørekort B som minimum. Truck certifikat er en fordel, men ikke et krav.

   

  ANSØGNING
  Du skal sende dit CV, ansøgning og eventuelle anbefalinger til lagerchef Jørgen Hansen jh@redefinedfashion.dk. Husk at skrive ”Ansøgning lagermedarbejder” i emnefeltet.

  Ansøgningsfrist er hurtigst muligt og med tiltrædelse snarest.

   

  Om Redefined Fashion

  Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 7 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, BEYOND NOW, Friendtex, ONCE og White And More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet. 

  Pre-loader