Ledig stilling - Key Account Manager

Vi søger en ambitiøs kollega til vores salgsteam, som vil få en central rolle i vores partnerskaber med store, krævende internationale kunder. Du vil arbejde på tværs af alle husets brands og tæt sammen med vores salgsdirektør og det øvrige salgsteam. Stillingen er nyoprettet, så hvis du brænder for selv at skabe din hverdag og dine succeser, så er det dig vi leder efter.

Du får ansvaret for hele salgsprocessen fra kundemødet, til ordrerne er placeret og til varerne er landet sikkert hos vores Key Accounts. Du brænder for at bidrage til bedre performance ved at udvikle og tilpasse vores interne Supply Chain, så der sikres et optimalt salgs- og vare flow med kundens krav og guidelines som omdrejningspunkt. Erfaring fra en lignende stilling vil klart være en stor fordel.

VI FORVENTER AT DU BESIDDER FØLGENDE KOMPETENCER:

  • Du er systemstærk, har tidligere arbejdet med specielle data-krav som f.eks. EDI.
  • Du har excel kendskab på højt niveau, samt bred erfaring med Microsoft Office pakken.
  • Du har udpræget problemknuser-mentalitet.
  • Du er relations skaber med stort R.
  • Du kan færdes naturligt på alle niveauer i kundens organisation og forstår at afdække deres behov samt videreformidle dette internt.
  • Du har et ekstremt højt niveau af data-disciplin.
  • Du arbejder selvstændigt, struktureret og detaljeorienteret. Du er vant til at håndtere mange projekter sideløbende.
  • Du skriver og taler perfekt dansk og engelsk. Kan du tale fransk eller tysk ville dette også være en fordel.

Organisatorisk refererer du som Key Account ansvarlig til vores Salgsdirektør, og du vil få god sparring af dine dygtige kolleger i teamet. Du motiveres af, at der er høje forventninger til din indsats. Rejseaktivitet kan forekomme i begrænset omfang.

Du træder ind i en international virksomhed med sunde værdier og en god kultur, hvor der er plads til ambitioner og en flad og uformel organisation.

ANSØGNING
Du skal sende din ansøgning, dit CV, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger senest d.15. oktober til irena@redefinedfashion.dk . Skriv ”Key account ansvarlig” i emnefeltet.

Vi kalder løbende kandidater til samtale.

ARBEJDSSTED:
Nygade 111, 7430 Ikast.

  

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 7 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, BEYOND NOW, ONCE og White and More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet.

Pre-loader