Ledig stilling - Salgselev

Brænder du for salg og for at yde den bedste service? Motiveres du af nye udfordringer og ansvar? Vi er på udkig efter en elev til vores voksende salgs team på tværs af husets 5 brands.


Vi søger en struktureret, energisk og kompetent elev, der kan jonglere mange bolde i luften på én gang. Som Salgselev hos os får du en udfordrende, lærerig og spændende elevplads med mange varierende arbejdsopgaver indenfor stort set alle salgsdiscipliner.

Du får et godt kendskab til stort set alle opgaver i et dynamisk salgsteam, hvor samarbejdet med både kunder og vores store hold af udenlandske agenter er omdrejningspunktet. Du vil også blive en del af samspillet på tværs af afdelinger i en mellemstor modevirksomhed og kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger i Redefined Fashion organisationen.

Efter oplæring får du dine egne ansvarsområder, hvor du kommer til at arbejde med stort set alle administrative og praktiske opgaver i teamet. Det er vigtigt, at du er nysgerrig på at lære nye ting, er løsningsorienteret og en udpræget selvstarter. 

ARBEJDSOPGAVER DU VIL BLIVE OPLÆRT I:

  • Håndtering af salgsordrer, salgsrapporter og anden support til vores agenter
  • Kundeservice og telefonsalg
  • Administrative opgaver på tværs af både B2B og B2C salg
  • Koordinering af udsend af kollektioner til vores agenter i hele Europa
  • Diverse ad hoc-opgaver og Administrativ support til dine kollegaer i afdelingen og vores salgsdirektør

PERSONLIGE EGENSKABER
Du vil have en bred kontaktflade til mange afdelinger i virksomheden, derfor må du som person være udadvendt og have en god energi. Vi forventer, at du er ærlig, ansvarsfuld, selvstændig og serviceminded. Du sætter en ære i struktur og i at færdiggøre dine opgaver med højt kvalitetsniveau. Det vil være en stor fordel, hvis du også er kreativt anlagt og har en stor personlig interesse for mode.

KVALIFIKATIONER
Du har bestået HHX + 5 ugers grundforløb til handelsuddannelsen, eller EUX. Du behersker engelsk skriftligt og mundtligt på højt niveau. Det er en fordel hvis du også har et godt kendskab til Tysk, Fransk eller Spansk i skrift og tale.

VI TILBYDER
En alsidig uddannelse i en dynamisk vækstvirksomhed med en uformel organisation, hvor der er mulighed for at afprøve mange forskellige discipliner indenfor salg i løbet af din uddannelsesperiode.

ANSØGNING
Du skal sende din ansøgning, dit CV, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger senest d.10.oktober til irena@redefinedfashion.dk . Skriv ”salgselev” i emnefeltet.

Vi kalder løbende kandidater til samtale.

ARBEJDSSTED:
Nygade 111, 7430 Ikast.

Vi er på udkig efter talenter, der kan vokse sammen med os!

  

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 7 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, BEYOND NOW, ONCE og White and More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet.

Pre-loader