Praktikant søges: Creative Content Creator

Brænder du for at skabe kreativt content til forskellige platforme? Og drømmer du om et praktikforløb i modebranchen hvor arbejdsopgaverne indebærer alt fra videoproduktion, grafiskopsætninger til SoMe indhold og captions? Så er du måske Redefined Fashions nye Content Creator praktikant.

 

Vi søger en engageret Content Creator praktikant, som har mod på at styrke og optimere vores platforme med nyt kreativt og æstetisk content. I samarbejde med vores marketingsteam vil du blive ansvarlig planlægge og udvikle video- og still-content til vores SoMe og Marketplaces platforme. Det er derfor essentielt, at du har stort gåpåmod og trives i at arbejde med frihed under eget ansvar.

 

Primære opgaver:

  • Udforme inspirerende og fængende content til SoMe og Marketplaces platforme.
  • Udvikle og redigere engagerende video og still-indhold til platformene.
  • Assistere på fotosessions og events.
  • Diverse ad hoc-opgaver.

 

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse, men vi forestiller os, at du læser en kreativ uddannelse og har en god æstetisk sans samt er opdateret på de nyeste trends indenfor mode og kultur. Vi forventer at du har basis kendskab til Adobe-programmerne såsom InDesign, Photoshop og Premiere Pro, samt har en generel god IT-forståelse.

 

Vores forventninger til dig:

  • Du er iderig, proaktiv og opsøger selv nye udfordringer med et stort gåpåmod

  • Du har øje for det æstetiske udtryk samt et kommercielt og kreativt mindset

  • Du har en naturlig interesse for mode, kultur, og de nyeste trends

  • Du er en velformuleret kommunikatør både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

  • Du er udadvendt, selvstændig og trives i et dynamisk og socialt arbejdsmiljø med højt tempo

 

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 7 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, BEYOND NOW, ONCE og White and More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet.

 

Læs mere om de forskellige brands her  

 

Er det dig, vi søger? 

Vores praktikforløb er ulønnet, og vi forestiller os en varighed på 3-6 måneder med opstart i efteråret 2022. Under hele praktikforløbet vil der være gratis frokostordning, snacks, fri kaffe og te. Hvis praktikstillingen lyder som noget for dig, så send os din motiverede ansøgning, dit CV, samt andet relevant materiale.


Husk at angive din ønskede praktikperiode.

 

Hvis du ønsker at søge stillingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores os på mail; thao@redefinedfashion.dk  

 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 7 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, Beyond Now, Friendtex, ONCE og White And More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet. 

 

Pre-loader