Praktikant søges: Marketing

For english: Link

Brænder du for at skabe content til forskellige platforme? Og drømmer du om et praktikforløb i modebranchen hvor arbejdsopgaverne indebærer alt fra planlægning og eksekvering af content til at idegenerere nye tilgange til at nå din målgruppe? Så er du måske Redefined Fashions nye marketing praktikant. 

Vi søger en engageret marketing praktikant, som har mod på at styrke og optimere vores platforme med nyt kreativt og æstetisk content. I samarbejde med vores marketingsteam vil du blive ansvarlig for planlægge og udvikle content til danske såvel som internationale modtagere, bidrage til marketplaces samt opdatere diverse SEO initiativer. Det er derfor essentielt, at du har stort gåpåmod og trives i at arbejde med frihed under eget ansvar.

 

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

 • Udforme inspirerende og fængende content.
 • Assistere med vedligeholdelse af marketplaces samt SEO.
 • Diverse ad hoc-opgaver.
 • Producere grafisk materiale.

   

  OM DIG

  Vi har ingen krav til specifik uddannelse, men vi forestiller os, at du læser en marketing eller kommunikationsbaseret uddannelse og har en god æstetisk sans samt er opdateret på de nyeste trends indenfor mode og kultur. Vi forventer, at du har basis kendskab til Adobe-programmerne samt har en generel god IT-forståelse. 

   

  VORES FORVENTNINGER:

  • Du er iderig, proaktiv og opsøger selv nye udfordringer med et stort gåpåmod. 
  • Du har øje for det æstetiske udtryk samt et kommercielt og kreativt mindset. 
  • Du har en naturlig interesse for mode, kultur, og de nyeste trends. 
  • Du er en velformuleret kommunikatør både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. 
  • Du er udadvendt, selvstændig og trives i et dynamisk og socialt arbejdsmiljø med højt tempo.  

    

   Er det dig, vi søger? 

   Vores praktikforløb er ulønnet, og vi forestiller os en varighed på 3-6 måneder med opstart i starten 2023. Under hele praktikforløbet vil der være gratis frokostordning, snacks, fri kaffe og te. Hvis praktikstillingen lyder som noget for dig, så send os din motiverede ansøgning, dit CV, samt andet relevant materiale. 


   Husk at angive din ønskede praktikperiode.

   Ønsker du at søge stillingen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores os på julia@redefinedfashion.dk  

   OM REDEFINED FASHION

   Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 6 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, BEYOND NOW, ONCE og White and More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet. 

   Pre-loader