Praktikplads

 

Vil du gerne have ansvar og opgaver, du kan udvikle dig i allerede under din uddannelse? Er du ambitiøs og passioneret omkring dit fag? - Og er du ikke bange for at tage stafetten og løb mod mål med den? - Så kan vi give dig alle de opgaver og udfordringer, du kan drømme om under dit praktikophold.

 

FAGOMRÅDER

Vi kan tilbyde praktikophold i følgende fagområder indenfor modebranchen:

  • Indkøb
  • Design
  • Konstruktion
  • Marketing og Branding
  • E-commerce

 


Vi kan tilbyde
Et spændende og studierelevant praktikforløb af 2-6 måneders varighed afhængigt af mulighederne på dit studie. 

Du kan forvente frihed under ansvar, da vi ser det som en vigtig forudsætning for, at du kan udvikle dine kompetencer og få brugbar erfaring med i rygsækken.

Vi gør meget ud af at dyrke det sociale og faglige fællesskab. Du kan dermed være sikker på at have hjælpsomme kolleger omkring dig, som altid er klar til give værdifuld sparring og vejledning. Du kan samtidig i høj grad selv være med til at præge dine arbejdsopgaver i en retning, du ønsker og finder interessant.

Praktikopholdet er ulønnet.

Noget for dig?
Send os en ansøgning med CV til info@redefinedfashion.dk, hvis du er interesseret i et praktikforløb i et af de nævnte fagområder hos Redefined Fashion. Eller ring til os på 7026 1115 for at få oplyst den direkte kontaktperson for det fagområde, du er interesseret i. 



 

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 6 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, Friendtex, ONCE og White And More. Det overordnede værdisæt for koncernens brands er Female Power, Redefined Fashion & Attention, som gennemsyrer alt, hvad vi laver. Hele vores fundament er bygget på, – og af female power. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet. Vores kunder er vores forretning. Derfor får de altid vores fulde opmærksomhed.

Pre-loader