REDEFINED FASHION SØGER SALGSKOORDINATOR

 

Brænder du for at udvikle nye processer og opbygge tætte relationer? Motiveres du af nye udfordringer og ansvar? Vi er på udkig efter en administrativ salgskoordinator til vores salgsteam på tværs af husets brands.

Vi søger en stærk administrativ salgskoordinator, der navigerer ubesværet indenfor stort set alle discipliner i en salgsafdeling. Du får en central rolle i teamet, hvor du i tæt samarbejde med vores salgsteam, har mange bolde i luften som skal gribes og følges til dørs.

Du vil blive involveret i mange forskellige salgsopgaver på tværs af brands og markeder, og din hverdag vil være en god blanding af administrative opgaver og dialog med vores agenter rundt i Europa.

Dine primære arbejdsopgaver
• Tæt samarbejde med husets agenter og sikre udsend af kollektioner og salgsmateriale.
• Koordinering samt deltagelse på salgsmøder og messer.
• Kundeservice og agentsupport via mail og telefonisk.
• Administrative salgsopgaver og håndtering af ordrer fra key accounts
• Sikre struktur og skabe overblik for salgsafdelingen.


Personlige egenskaber
Du vil have en bred kontaktflade til mange afdelinger i virksomheden, derfor er du en teamplayer, der får dine omgivelser motiveret til at lykkes sammen med dig. Du har en klar, kundeorienteret salgsadfærd og ved, at succesen ofte ligger i at yde en ekstraordinær service. Vi forventer, at du er ærlig, ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt. Du sætter en ære i at færdiggøre dine opgaver med højt kvalitetsniveau, men du formår samtidig at have mange bolde i luften på én gang. Det vil være en stor fordel, hvis du også har en stor personlig interesse for mode.


Kvalifikationer
Du har erfaring gerne fra en lignende stilling, hvor du også har arbejdet med administrative opgaver. Du kender til de mest basale IT-systemer og har let med at lære nyt indenfor området. Du behersker dansk og engelsk skriftligt og mundtligt på højt niveau. Det er en fordel hvis du også har et godt kendskab til tysk eller spansk, men dette er ikke et krav.


Du tilbydes
En spændende stilling med internationalt ansvarsområde og gode udviklingsmuligheder. Du bliver en del af en ambitiøs, vækstorienteret og international virksomhed med et globalt udsyn. Du får rig mulighed for at præge stillingen, og sammen med resten af teamet, sikre de ambitiøse mål nås. Du bliver en del af en humoristisk, professionel og vækstorienteret kultur.


Matcher din profil ovennævnte, så send din ansøgning og dit CV til Soren@redefinedfashion.dk med ”Salgskoordinator” i emnefeltet. Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til salgsdirektør Søren Sandgaard på tlf. 4038 4835. Stillingen har base i Ikast og besættes hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.
 

  

Om Redefined Fashion

Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES og Peppercorn. Det overordnede værdisæt for koncernens brands og hele vores fundament er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør os til en stærk og anderledes spiller på markedet.

Pre-loader